Career

Establishing a new, fundamental way of thinking about health begins here. ​Whether you are experienced or new to the field, we are interested in highly skilled, dedicated, and dynamic people. If you would like to be part of our exciting team, send your CV to jobs@amramedical.com or to

AMRA Medical AB
Badhusgatan 5
582 22 Linköping
SWEDEN

Available Position

Career

Kvalitetsgranskare av Medicinska Bilder

Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges mest spännande startups? Är du nyfiken på vår verksamhet och vill vara med och bidra till att människor i världen får bättre hälsa?

Känner du dig inspirerad och vill ta kontakt? Hör av dig så berättar vi mer!

Vem söker vi?
Då vi är ett medicinteknikbolag är kvalitet viktigt i allt vi gör. För vår kvalitetsgranskning av magnetkamerabilderna söker vi nu dig som har ett brinnande intresse för människokroppens anatomi. Arbetsuppgifterna består av att granska stora mängder medicinska bilder och när det behövs, justera bilderna med hjälp av AMRA:s programvara. Du kommer att jobba i ett team om 6 kvalitetsgranskare där en god samarbetsförmåga är av stor vikt samtidigt som det personliga ansvaret att lösa arbetsuppgifterna präglar teamet. Prestigelöshet är en god egenskap.