1 January 2020

Kvalitetsgranskare

Kvalitetsgranskare
  • Vill vara med och bidra till en hälsosammare värld?
  • Har du ett intresse för anatomi?
  • Är du en fingerfärdig datoranvändare och är intresserad av digital bildanalys?

Om detta stämmer stämmer in på dig vill vi gärna prata med dig!

Vilka är AMRA?

AMRA är ett banbrytande internationellt digitalt life science-företag i spetsen för medicinsk bildbehandling och precisionsmedicin. Bolaget grundades 2010 som en spin-off från forskning som bedrivs på CMIV vid Linköpings universitet och är nu ett företag i tillväxt.  Idag är vi 40 anställda och finns i Europa, Nordamerika och Asien, med behov av att expandera ytterligare.

AMRA har utvecklat en ny global standard för bedömning av kroppssammansättning, vilket ger oss förmågan att producera flera olika biomarkörer med världsledande precision och noggrannhet som möjliggör sjukdomsinsikt – allt från en enda MRI-undersökning.

Våra kunder är marknadsledande läkemedelsbolag och universitetssjukhus runt om i världen.

Arbetsuppgifter

Då vi är ett medicinteknikbolag är kvalitet viktigt i allt vi gör. För vår kvalitetsgranskning och bearbetning av magnetkamerabilder söker vi nu dig som har ett gediget intresse för anatomiområdet. Arbetsuppgifterna består av att granska stora mängder medicinska bilder och när det behövs, med hjälp av AMRA:s programvara, justera bilderna så att de följer den anatomiska definitionen av en biomarkör. Du kommer även att vara delaktig i arbetet med att förbättra vårt arbetssätt och våra rutiner. Placeringsort är Linköping.

Vem söker vi?

Rollen kräver att du är noggrann och kvalitetsmedveten och har förmåga att fokusera i en repetitiv miljö. För att klara arbetet bör du vara en van och fingerfärdig datoranvändare, men du behöver ingen djup teknisk kompetens om datorer. Du är en kommunikativ person med mycket god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Då AMRA Medical är ett ungt bolag under uppbyggnad och i förändring är det av betydelse att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Rollen passar dig som har ett gediget intresse av hälsa och anatomi och som trivs med arbetsuppgifter som inte varierar så mycket och som kräver hög koncentration.

Vi tror att du antingen har en högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, exempelvis sjuksköterska eller fysioterapeut eller annan likvärdig utbildning alternativt har du tillskansat dig liknande erfarenhet på annat sätt.

Eller så har du erfarenhet av och är duktig inom tredimensionell bildhantering från något annat område, så som foto eller spelutveckling, samtidigt som du har ett stort intresse för hälsa och anatomi och känner dig sugen på att vidareutvecklas inom det området.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med en positiv företagskultur. Vi är ett ungt bolag med en stark grund i forskningen och står nu inför en mycket expansiv fas med många internationella kunder. Genom att vara en del av vårt team får du möjlighet att bidra till en hälsosammare värld.

Ansökan och kontakt

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Lindqvist (chef för Operations, 076-527 62 42) eller Åsa Callenfors (HR, 070-610 12 57).

Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Du är välkommen att ansöka via vår partner Parageras hemsida.